Search found 3491 matches: +solved +boot

Return to advanced search

Keyboard suddenly stopped working [SOLVED]

... reason my keyboard stopped working. When I enter login page(using lightdm display manager) the keyboard doesn't work. but the keyboard works in boot(arrows work), and in recovery mode. I tried to disable lightdm, and then start gui using "start x" but still my keyboard didn't work. ...
by rafyzg
2020-03-31 11:54
 
Forum: General Questions
Topic: Keyboard suddenly stopped working [SOLVED]
Replies: 7
Views: 111

Re: No Sound after boot

outzen wrote:It seems to work now

Excellent news.

Please edit the title of the thread (in your first post) and prepend [SOLVED] to help others who may have this problem.
by Head_on_a_Stick
2020-03-29 17:35
 
Forum: Hardware
Topic: No Sound after boot [SOLVED]
Replies: 21
Views: 190

No Sound after boot [SOLVED]

When starting up there is No Sound. After using the following command rm -r ~/.config/pulse everything works fine (pc speaker and headphones to audio output when activating mp3 file). However upon reboot im back to square one - i.e. no sound. Setup: PC: HP Elitebook OS: Raspbian (Debian GNU/Linux 8....
by outzen
2020-03-29 09:24
 
Forum: Hardware
Topic: No Sound after boot [SOLVED]
Replies: 21
Views: 190

[Solved] How to install Nvidia GPU Drivers on Debian Buster

... choice, so had not tried it earlier. But after following few articles, I gave up and tried Bumblebee as well. But that led to a screen freeze on boot. Having gone through multiple articles, I'm not even sure right now, what steps to share (that I tried out). Could anyone please guide me, on how ...
by prashantpro
2020-03-14 07:21
 
Forum: Installation
Topic: [Solved] How to install Nvidia GPU Drivers on Debian Buster
Replies: 6
Views: 578

<SOLVED> Installer freezing after boot menu selection

Hello everyone. I have a device called a Fit-PC3 and I previously had Stretch installed on a 16GB SD card that this thing was booting off of. I have since forgotten the root password and decided that 16GB is more space than I need anyway so I might as well swap the 16GB SD card for an ...
by Huecuva
2020-03-08 21:11
 
Forum: Installation
Topic: <SOLVED> Installer freezing after boot menu selection
Replies: 5
Views: 625

Re: start a service only after Network is up and running

I previously marked this thread as solved, but the solved part is only half of the problem. I made it run but not starting at boot time after network is up and running. Can anyone check the file for me and see if I need to change ...
by PsySc0rpi0n
2020-03-06 21:49
 
Forum: System configuration
Topic: start a service only after Network is up and running
Replies: 15
Views: 1049

Re: GRUB bootloader fails to install on harddrive!

... methods, a cool tiny util called supergrubdisk2 thing can detect and boot from disk tons of OS's in situations like bootloader issues and the ... simple and rather specific issue for my instance, that could be easily solved by someone knowledgable if they were give 10 minutes on my computer. ...
by bepiyi6777
2020-03-05 18:38
 
Forum: Installation
Topic: GRUB bootloader fails to install on harddrive!
Replies: 22
Views: 2839

Re: [SOLVED] Debian 10 amd-64 UEFI hangs on shutdown

... hold the left shift key down the entire time Windows is shutting down. Don't release it until the box goes off. You're confusing Fast Boot with Windows Fast Startup. Fast Boot is a Bios/UEFI function which limits scanning for new hardware. I've found it's usually OK to leave this on. ...
by sunrat
2020-02-26 20:26
 
Forum: Installation
Topic: [SOLVED] Debian 10 amd-64 UEFI hangs on shutdown
Replies: 8
Views: 3575

Re: SOLVED Windows ate my grub-efi

... and this thread will cost them dear as it is now. TIA. Yeah I can do that. I actually almost made them bigger at the time :lol: Make a new NVRAM boot entry for Debian by running this command from a live ISO image (booted in UEFI mode): # efibootmgr --disk /dev/sda --part 1 --create --label "Debian" ...
by Rob2D
2020-02-18 18:14
 
Forum: Beginners Questions
Topic: SOLVED Windows ate my grub-efi
Replies: 4
Views: 780

Re: SOLVED Windows ate my grub-efi

... have forum users with limited bandwidth and this thread will cost them dear as it is now. TIA. could I have fixed it another way? Make a new NVRAM boot entry for Debian by running this command from a live ISO image (booted in UEFI mode): # efibootmgr --disk /dev/sda --part 1 --create --label "Debian" ...
by Head_on_a_Stick
2020-02-18 15:57
 
Forum: Beginners Questions
Topic: SOLVED Windows ate my grub-efi
Replies: 4
Views: 780

Re: Acer Aspire needs reboot for fan to work

How the problem was finally solved: Right after boot, at the login prompt, all I have to do is hit "suspend", wait a few seconds and re-awake the ...
by luiznetto
2020-02-17 18:12
 
Forum: Hardware
Topic: Acer Aspire needs reboot for fan to work
Replies: 9
Views: 1173

Re: Luks encrypted partition fail to mount on boot

Hi p.H,

Thanks for all this information, that was very helpeful and informative ;)

Problem solved !
by SkilleR666
2020-02-07 05:11
 
Forum: System configuration
Topic: [SOLVED] Luks encrypted partition fail to mount on boot
Replies: 2
Views: 513

Re: [SOLVED] Encrypted luks2 partition won't boot

The kernel was not broken. The initramfs was. Booting with an older kernel (using an older initramfs) was just a temporary workaround in order to boot the system. The real fix was to update the package which needed to be updated.
by p.H
2020-02-06 14:42
 
Forum: General Questions
Topic: [SOLVED] Encrypted luks2 partition won't boot
Replies: 7
Views: 813

[SOLVED] Luks encrypted partition fail to mount on boot

... to convert my /home (who is on dedicaded hdd) to luks2 without formatting (with cryptsetup-reencrypt --new). So that's what i've do in order : Boot into Debian Live Then type the command> - e2fsck -f /dev/sdc3 - resize2fs -M /dev/sdc3 - cryptsetup-reencrypt --verbose --debug --new --reduce-device-size=64M ...
by SkilleR666
2020-02-06 13:11
 
Forum: System configuration
Topic: [SOLVED] Luks encrypted partition fail to mount on boot
Replies: 2
Views: 513

Re: [SOLVED] Encrypted luks2 partition won't boot

From my understanding the fix was to go on an older kernel creating a symlink of that library where missing and regenareting the initramfs for the broken kernel...
by Danielsan
2020-02-06 04:13
 
Forum: General Questions
Topic: [SOLVED] Encrypted luks2 partition won't boot
Replies: 7
Views: 813
Next

Return to advanced search

fashionable