[Solved] Firefox doesn't play wave sound

If none of the more specific forums is the right place to ask

[Solved] Firefox doesn't play wave sound

Postby kenwong » 2016-08-21 04:19

When I click on the speaker icon (under Pronunciation) on this page, no sound is played:
http://humanum.arts.cuhk.edu.hk/Lexis/lexi-can/search.php?q=%A4%EB
I have VLC Web Plugin and it is set to Always Activated on my Jessie Stable. Firefox is version 48 from Jessie backports.

However, on my Debian Testing partition, the sound does play without issue.

Thanks in advance for any help.
Last edited by kenwong on 2017-11-08 10:06, edited 1 time in total.
kenwong
 
Posts: 53
Joined: 2015-02-14 14:52
Location: Hong Kong

Re: Firefox doesn't play wave sound

Postby debiman » 2016-08-21 07:37

doesn't work on my ff either.
doesn't work on qupzilla either.

works on dwb.
works on brave (chromium-based).
User avatar
debiman
 
Posts: 1519
Joined: 2013-03-12 07:18

Re: Firefox doesn't play wave sound

Postby kenwong » 2017-11-08 09:43

It now works on Stretch (stable) after updating the kernel to linux-image-4.13.0-0.bpo.1-amd64 via backports.
kenwong
 
Posts: 53
Joined: 2015-02-14 14:52
Location: Hong Kong

Re: [Solved] Firefox doesn't play wave sound

Postby man_without_clue » 2017-11-10 13:49

It doesn't work on mine either.

Chrome plays this sound though, very creepy.

Debian Buster with Kernel 4.13
man_without_clue
 
Posts: 48
Joined: 2012-02-10 14:24

Re: [Solved] Firefox doesn't play wave sound

Postby kenwong » 2017-11-11 03:37

man_without_clue wrote:Debian Buster with Kernel 4.13


Could it be different version of 4.13?
kenwong
 
Posts: 53
Joined: 2015-02-14 14:52
Location: Hong Kong


Return to General Questions

Who is online

Users browsing this forum: calkekecal and 5 guests

fashionable