H.264 decoder

If none of the more specific forums is the right place to ask

Re: H.264 decoder

Postby pawRoot » 2017-02-25 20:47

Then what should i do? i have no idea

Also i was installing it all from Synaptic, so why the hell did it happen :shock:
OS: Debian testing stretch
Kernel: x86_64 Linux 4.8.0-2-amd64
DE: Gnome
CPU: Intel Core i5-4690K CPU @ 3.9GHz
GPU: GeForce GTX 970/PCIe/SSE2
MOBO: MSI Z97 Gaming 3
User avatar
pawRoot
 
Posts: 108
Joined: 2016-12-28 18:26
Location: Poland

Re: H.264 decoder

Postby stevepusser » 2017-02-25 22:19

What do you have for the output of
Code: Select all
apt-cache-policy ffmpeg


Your software sources also might be interesting--one way to show them is to install inxi and show the output of

Code: Select all
inxi -r
The MX Linux repositories: Backports galore! If we don't have something, just ask and we'll try--we like challenges. New packages: Inkscape 0.92.1, Pale Moon 27.1.2, Liquorix kernel 4.9-14, mpv 0.24, Kodi 17.0, Shotwell 24.5, Mesa 13.0.5
User avatar
stevepusser
 
Posts: 7939
Joined: 2009-10-06 05:53

Re: H.264 decoder

Postby phenest » 2017-02-25 23:22

I'm also running Stretch with Totem/Videos installed and it plays all my h264 encoded videos perfectly. Sounds like you have a broken Debian installation somehow.
Dell XPS 17 L702X i7 2860QM 2.5GHz - 32GB RAM - 4G WWAN - Pioneer TD05-BDR
NEC Spirit 550 Pentium 4 3.6GHz HT - 2GB RAM - nVidia 7600GT - Promise TX4310 RAID + 4 SSD's - Pioneer BDR-209DBK
ASUS P8P67 EVO i7 3770K - 32GB RAM - 2x nVidia 660GTX SLI'd
User avatar
phenest
 
Posts: 1037
Joined: 2010-03-09 09:38
Location: The Matrix

Re: H.264 decoder

Postby deborah-and-ian » 2017-03-02 09:28

Sounds like some packages had data damage or something? Try to reinstall them.

Code: Select all
apt-get --reinstall install totem vlc ffmpeg gstreamer gstreamer1.0-plugins-good gstreamer1.0-plugins-bad gstreamer1.0-plugins-ugly
Image
deborah-and-ian
 
Posts: 72
Joined: 2016-07-13 08:40

Re: H.264 decoder

Postby phenest » 2017-03-03 18:40

Another thought is what the source of the encoded h264 video is that doesn't play. Do all h264 videos not play? What happens if you encode a video snippet with say ffmpeg? Does that play? What about containers, i.e, MP4, MKV, etc?
Dell XPS 17 L702X i7 2860QM 2.5GHz - 32GB RAM - 4G WWAN - Pioneer TD05-BDR
NEC Spirit 550 Pentium 4 3.6GHz HT - 2GB RAM - nVidia 7600GT - Promise TX4310 RAID + 4 SSD's - Pioneer BDR-209DBK
ASUS P8P67 EVO i7 3770K - 32GB RAM - 2x nVidia 660GTX SLI'd
User avatar
phenest
 
Posts: 1037
Joined: 2010-03-09 09:38
Location: The Matrix

Previous

Return to General Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

fashionable