freeradius loadbalance

If none of the more specific forums is the right place to ask

freeradius loadbalance

Postby debigokan » 2017-04-29 12:08

Hello
I need to install a radius system with 300 clients. But just in case I want to set up two. I will also try to cluster the MySQL servers. But I want to balance the load on the radius servers. How do I load balance Freeradius?
debigokan
 
Posts: 32
Joined: 2016-09-03 15:54

Re: freeradius loadbalance

Postby levlaz » 2017-04-29 14:32

A single server should be able to handle 300 users without too much trouble.

For general purpose load balancing I would suggest looking into HA Proxy [1].

[1] http://www.haproxy.org
Best,

Lev
Blog
User avatar
levlaz
 
Posts: 179
Joined: 2012-09-27 12:06
Location: San Francisco, CA

Re: freeradius loadbalance

Postby debigokan » 2017-04-30 15:58

Thank you for your reply. But UDP is working. Udp: 1812 ... HAproxy can not loadbalance udp. I'm looking at the pacemaker ....
debigokan
 
Posts: 32
Joined: 2016-09-03 15:54


Return to General Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

fashionable