booting problem

If none of the more specific forums is the right place to ask

booting problem

Postby Asfak2 » 2019-03-05 12:41

I have some problem when my pc booting up and show this error massage shown in bellow :( :( :( .please help me .
https://drive.google.com/file/d/1pY1_gUptOE8gInqOgE1hkzMPiH1IDrA-/view?usp=sharing
Asfak2
 
Posts: 2
Joined: 2019-03-05 10:44

Re: booting problem

Postby emariz » 2019-03-05 18:06

I am pretty sure that those are only warning messages and not an explanation to why your system is not booting. Command Buffer Response (CRB) is an interface for the Trusted Platform Module (TPM) security measure present in your computer, the Atheros (ath) network adapter firmware problems did not halt the system, and the Dell BIOS module message might just be informing you that it was not loaded.

When did the problem start?
Provide us with more information about your system.
emariz
 
Posts: 2916
Joined: 2008-10-17 07:59

Re: booting problem

Postby Asfak2 » 2019-03-06 07:35

My system is Debian GNU/Linux 9 (stretch) 64-bit,
Asus R558U
processor Intel® Core™ i5-7200U CPU @ 2.50GHz × 4 ,
Graphics Intel® HD Graphics 620 (Kabylake GT2),
RAM 4GB,
Last edited by Asfak2 on 2019-03-08 19:23, edited 1 time in total.
Asfak2
 
Posts: 2
Joined: 2019-03-05 10:44

Re: booting problem

Postby GarryRicketson » 2019-03-06 13:51

There is not any debian 19.0 versions,
My system is debian 19.0

Please make sure the details you provide are correct and accurate, Maybe a typo ?
User avatar
GarryRicketson
 
Posts: 5877
Joined: 2015-01-20 22:16
Location: Durango, Mexico


Return to General Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests

fashionable