I can't run GNOME or KDE on Squeeze!

If none of the more specific forums is the right place to ask

Re: I can't run GNOME or KDE on Squeeze!

Postby s3a » 2010-07-01 02:53

Not that I don't believe you but do you have some kind of article (preferably by AMD/ATI) that states this? It's ok if you don't but I'm interested in this decision that seems to me to be an unspoken truth.
Use Mnemosyne to Study for School!
User avatar
s3a
 
Posts: 803
Joined: 2008-07-17 22:13

Re: I can't run GNOME or KDE on Squeeze!

Postby BioTube » 2010-07-01 13:01

I'm not sure there was ever an announcement; radeonhd just kind of withered and died.
Image
Ludwig von Mises wrote:The elite should be supreme by virtue of persuasion, not by the assistance of firing squads.
User avatar
BioTube
 
Posts: 7551
Joined: 2007-06-01 04:34

Re: I can't run GNOME or KDE on Squeeze!

Postby s3a » 2010-07-01 15:31

Ok thanks just one more thing though: Is the "radeon" driver the same thing or part of the "ati" driver?
Use Mnemosyne to Study for School!
User avatar
s3a
 
Posts: 803
Joined: 2008-07-17 22:13

Re: I can't run GNOME or KDE on Squeeze!

Postby BioTube » 2010-07-01 22:38

ati is a wrapper that loads mach64, r128 or radeon as appropriate; upstream, radeon's part of the xf86-video-ati package.
Image
Ludwig von Mises wrote:The elite should be supreme by virtue of persuasion, not by the assistance of firing squads.
User avatar
BioTube
 
Posts: 7551
Joined: 2007-06-01 04:34

Previous

Return to General Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests

fashionable