branch or master in a repo.- git <SOLVED>

If none of the more specific forums is the right place to ask

branch or master in a repo.- git <SOLVED>

Postby shirish » 2012-01-06 23:15

Hi all,
I have cloned a repo and then had to change to master and then to some branches couple of times, now not sure where I am, is there a way (a command) to know whether I'm on an branch or the master in git ?
Last edited by shirish on 2012-01-07 13:53, edited 1 time in total.
Intel Dual-Core CPU E5400 (soc 775) @ 2.70GHz, onboard Intel G33, Asus MB P5KPL-AM IN (Intel G31), D-Link 2750u modem+router, 64-bit Debian Testing, GNOME 3.14 Flashback.
shirish
 
Posts: 821
Joined: 2010-12-08 12:59

Re: how to know whether I'm on branch or master in a repo.-

Postby nadir » 2012-01-06 23:41

Code: Select all
git branch
"I am not fine with it, so there is nothing for me to do but stand aside." M.D.
User avatar
nadir
 
Posts: 5964
Joined: 2009-10-05 22:06
Location: away

Re: branch or master in a repo.- git <SOLVED>

Postby james565 » 2012-07-30 10:45

I was having the same issue, thanks for sharing :)


________________________________________________
"If you can't change something....change the way you think about it."
james565
 
Posts: 1
Joined: 2012-07-30 10:39


Return to General Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

fashionable