Error feedback undeliverable

Have something to say about forums.debian.net itself?

Error feedback undeliverable

Postby beardedragon » 2013-12-10 20:53

I sent the following and it was returned to me even though I used the e-mail address provided. Request Assistance ! ! !

\\This is an automatically generated Delivery Status Notification

THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.

YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.

Delivery to the following recipient has been delayed:

forum-admin@forums.debian.net

Message will be retried for 2 more day(s)

Technical details of temporary failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain forums.debian.net by tartini.debian.net. [217.196.43.138].

The error that the other server returned was:
450 4.1.1 <forum-admin@forums.debian.net>: Recipient address rejected: User unknown in virtual alias table

----- Original message -----

DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed;
d=gmail.com; s=20120113;
h=message-id:date:from:user-agent:mime-version:to:subject
:content-type;
bh=6gEaBLU+Y0M/OFUR6URzUpNuCj2Y8totlwktYtdzX0w=;
b=mAIEvwtPibeJPEdooVYfGhHuOYP/eHOd0Lw+yQgkb1McxNNM2djT9IcR/xi17lxruN
zKkXenE3DnIdO+bStE0fTtrCDz3N2sRjJ9B+kwqaURhs92FDs6ap+AbdZKpFbRwlTWob
2KSpWdg5eRbdInM2ORkBkydBv7HMwa26bB2rmMBXWg3lMb0xSxgShVV5qmZyKuaeRlbo
q/96a75F3hWef5T1elJthJhjHWyJ2eboE1Kf31UUALGYmNKyowKOfTxZ4mZyx5TdyngW
o/zpwiQCcgbYuVNWVy11Xrl/GCYF6bqUW7T4GAPcKRB07R/ZcxxRvVhLlJvmj6uSLPQ8
2g7Q==
X-Received: by 10.43.129.70 with SMTP id hh6mr317535icc.68.1386430980994;
Sat, 07 Dec 2013 07:43:00 -0800 (PST)
Return-Path: <bobcollard@gmail.com>
Received: from [192.168.1.4] (24-240-62-178.dhcp.stpt.wi.charter.com. [24.240.62.178])
by mx.google.com with ESMTPSA id v2sm3796120igz.3.2013.12.07.07.42.57
for <forum-admin@forums.debian.net>
(version=TLSv1 cipher=ECDHE-RSA-RC4-SHA bits=128/128);
Sat, 07 Dec 2013 07:43:00 -0800 (PST)
Message-ID: <52A341FB.8050004@gmail.com>
Date: Sat, 07 Dec 2013 09:42:51 -0600
From: Robert Collard <bobcollard@gmail.com>
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:17.0) Gecko/20131103 Icedove/17.0.10
MIME-Version: 1.0
To: forum-admin@forums.debian.net
Subject: Attachments
Content-Type: multipart/mixed;
boundary="------------050601080801060103000806"

I get the following error when trying to attach either a photo.png or a
photo.jpg:

The server encountered an internal error or misconfiguration and was
unable to complete your request.

Please contact the server administrator, forum-admin@forums.debian.net
and inform them of the time the error occurred, and anything you might
have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Time approximately 9:35AM CST
Username = beardedragon

I've had this error in the past and ignored it up until now.
Robert Collard, Madison, WI
HP s5710f 3G RAM  ATI [Radion HD 3000]
Debian 7.4 XFCE-4.8 3.2.0-4-amd64
Manjaro 0.8.8 XFCE-4.10 3.10.28-1 x86_64
User avatar
beardedragon
 
Posts: 157
Joined: 2011-06-08 21:18

Return to Forum stuff & feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

fashionable