Missing first posts

Have something to say about forums.debian.net itself?

Missing first posts

Postby golinux » 2019-07-07 15:00

In the past few days, I have noticed two threads that were missing the initial post.

Onsemeliot started this thread but when I went to it, HoaS post is first.
viewtopic.php?f=6&t=142572

And sgage started this thread but Wheelerof4te has the only post there.
viewtopic.php?f=20&t=142564

Is phpBB failing or is some sort of moderation/censorship going on here?
May the FORK be with you!
User avatar
golinux
 
Posts: 1508
Joined: 2010-12-09 00:56
Location: not a 'buntard!

Re: Missing first posts

Postby Head_on_a_Stick » 2019-07-07 15:12

I can see the OP in both threads, do you have those users on your ignore list?
User avatar
Head_on_a_Stick
 
Posts: 10513
Joined: 2014-06-01 17:46
Location: /dev/chair

Re: Missing first posts

Postby golinux » 2019-07-07 15:16

Head_on_a_Stick wrote:I can see the OP in both threads, do you have those users on your ignore list?

Nope. It appears to be some ublock origin weirdness which I will now have to sort out. Should have thought to investigate more thoroughly before posting.

*edit* All fixed. Sorry for the noise.
May the FORK be with you!
User avatar
golinux
 
Posts: 1508
Joined: 2010-12-09 00:56
Location: not a 'buntard!

Re: Missing first posts

Postby wizard10000 » 2019-07-07 16:47

golinux wrote:...It appears to be some ublock origin weirdness which I will now have to sort out.


Mine seems to work with Sid/firefox/uBlock. Maybe that'll help.
we see things not as they are, but as we are.
-- anais nin
User avatar
wizard10000
 
Posts: 82
Joined: 2019-04-16 23:15
Location: southeastern us


Return to Forum stuff & feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

fashionable