Testing is now frozen

Here you can discuss every aspect of Debian. Note: not for support requests!

Testing is now frozen

Postby jezzivi » 2012-07-01 06:32

Hi,

As previously announced[1], testing is now frozen.

To keep this mail short, and make our lives easier :-), further details
about the freeze process and the type of changes which will be eligible
for unblocking can be found at [2]. We'll keep the page updated as the
freeze hardens, with any major changes being announced on d-d-a.

Freeze exceptions have been added for packages in unstable at the
beginning at today's 19:52 dinstall; the exception applies only to the
specific version of the package - further uploads will require explicit
unblock requests as usual. The "grep-excuses" script from devscripts
can be used to determine whether a package has been unblocked.

Adam,
for the Debian Release Team

http://lists.debian.org/debian-devel-an ... 00009.html
User avatar
jezzivi
 
Posts: 61
Joined: 2011-06-11 12:45

Re: Testing is now frozen

Postby 62chevy » 2012-07-01 15:28

Okay that means that it's time to get serious about what DE to switch to. Every day it's looking more like KDE. 4.8 went in Wheezy back on the 20th so I'm cool with that just hope the wife is too.
Debian Squeeze
Debian Sid
SalineOS 1.5
User avatar
62chevy
 
Posts: 1569
Joined: 2009-10-25 01:09
Location: West Virginia

Re: Testing is now frozen

Postby buntunub » 2012-07-02 03:36

62chevy wrote:Okay that means that it's time to get serious about what DE to switch to. Every day it's looking more like KDE. 4.8 went in Wheezy back on the 20th so I'm cool with that just hope the wife is too.


KDE4.4 has been awesome for me on Squeeze and I have no doubt KDE4.8 when Wheezy releases will be just as good if not better. Should be a winner for you.

That's great news about the freeze and everything seems to be moving right on schedule. Lets hope for a release this year or very early next year.
User avatar
buntunub
 
Posts: 490
Joined: 2011-02-11 05:23

Re: Testing is now frozen

Postby Joel » 2012-07-03 04:08

I'll stick with xfce
* PC: Intel Core 2 DUO E6550 @ 2.33 GHz with 2 GB RAM: Archlinux-32b w/ xfce4.
* Laptop: Intel Core 2 DUO T6600 @ 2.20 GHz with 4 GB RAM: ArchLinux-64b w/ xfce4.
User avatar
Joel
 
Posts: 207
Joined: 2007-11-16 14:29
Location: Tijuana, BC, México

Re: Testing is now frozen

Postby adenukolnis » 2012-07-03 04:40

Joel wrote:I'll stick with xfce


with a double click desktop even though you set the file manager to single click....sad....
adenukolnis
 
Posts: 459
Joined: 2012-02-24 18:36

Re: Testing is now frozen

Postby Randicus » 2012-07-03 04:47

adenukolnis wrote:with a double click desktop even though you set the file manager to single click....sad....

Joel has not yet realised that such problems do not exist with Gnome 3, because such issues can be solved by installing two or three additional packages, so-called add-ons or whatever, that make the DE behave like a ... well, DE.
XFCE is such garbage. :roll:
Linux refugee fleeing the merciless onslaught of systemd and the Buntard horde.
User avatar
Randicus
 
Posts: 2314
Joined: 2011-05-08 09:11

Re: Testing is now frozen

Postby Mr James » 2012-07-03 05:01

Randicus wrote:such problems do not exist with Gnome 3, because such issues can be solved by installing two or three additional packages, so-called add-ons or whatever, that make the DE behave like a ... well, web browser.

fixed.
E8400 P5QL 4GB 9600GT 1TB 23" 1920x1080 Debian/Wheezy dwm i386*
* found myself pulling in truckloads of multiarch packages, so...
User avatar
Mr James
 
Posts: 1249
Joined: 2010-09-10 13:02

Re: Testing is now frozen

Postby Randicus » 2012-07-03 05:08

:lol:
Slapping my knees while I laugh.
Linux refugee fleeing the merciless onslaught of systemd and the Buntard horde.
User avatar
Randicus
 
Posts: 2314
Joined: 2011-05-08 09:11

Re: Testing is now frozen

Postby knightron » 2012-07-03 08:03

Hello, forgive me if this is obvious to others: i'm new to the forums. I noticed in the 'announcements' forum, when Squeeze was frozen it was posted there. how come this thread isn't there too?
knightron
 
Posts: 22
Joined: 2012-07-03 07:40

Re: Testing is now frozen

Postby Randicus » 2012-07-03 10:40

The Announcements sub-forum is for announcements, while the Discussion sub-forum is for discussion. This thread is in the Discussion area so we can discuss, debate, argue, laugh, sigh, cry and scream about the subject. :P
Linux refugee fleeing the merciless onslaught of systemd and the Buntard horde.
User avatar
Randicus
 
Posts: 2314
Joined: 2011-05-08 09:11

Re: Testing is now frozen

Postby bmc5311 » 2012-07-03 11:48

Randicus wrote:so-called add-ons or whatever,

they're called extensions, not add-ons - e x t e n s i o n s .
macbook air /sid amd64/gnome shell
broken hpdv6200 motherboard screwed to the wall in my garage /sid amd64/gnome shell
http://img823.imageshack.us/i/garagecomputer.jpg/

http://www.debianuserforums.org/ - By the community. For the community.
User avatar
bmc5311
 
Posts: 537
Joined: 2008-11-16 15:21
Location: lost in the vast machine

Re: Testing is now frozen

Postby Randicus » 2012-07-03 12:16

I shall try to remember. Too many GUI specific terms to keep track of. :oops:
Linux refugee fleeing the merciless onslaught of systemd and the Buntard horde.
User avatar
Randicus
 
Posts: 2314
Joined: 2011-05-08 09:11

Re: Testing is now frozen

Postby 62chevy » 2012-07-03 14:08

Randicus wrote:I shall try to remember. Too many GUI specific terms to keep track of. :oops:



Doesn't matter because Gnome 3 sucks. And one big sucking sound comes from their so called extensions. 3.0 extensions may not work on 3.2 and 3.0 and 3.2 extensions may not work on 3.4 so I'm sure 3.6 will have the same problem with the first 3.
Debian Squeeze
Debian Sid
SalineOS 1.5
User avatar
62chevy
 
Posts: 1569
Joined: 2009-10-25 01:09
Location: West Virginia

Re: Testing is now frozen

Postby bmc5311 » 2012-07-03 22:54

62chevy wrote:Doesn't matter because Gnome 3 sucks.



gimme a frickin' break already. Y A W N . . . .

Image
macbook air /sid amd64/gnome shell
broken hpdv6200 motherboard screwed to the wall in my garage /sid amd64/gnome shell
http://img823.imageshack.us/i/garagecomputer.jpg/

http://www.debianuserforums.org/ - By the community. For the community.
User avatar
bmc5311
 
Posts: 537
Joined: 2008-11-16 15:21
Location: lost in the vast machine

Re: Testing is now frozen

Postby 62chevy » 2012-07-04 03:01

bmc5311 wrote:
62chevy wrote:Doesn't matter because Gnome 3 sucks.



gimme a frickin' break already. Y A W N . . . .

Image



LOL! Guilty as charged. :lol:
Debian Squeeze
Debian Sid
SalineOS 1.5
User avatar
62chevy
 
Posts: 1569
Joined: 2009-10-25 01:09
Location: West Virginia

Next

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

fashionable