I disabled "compositor on startup" how to renable?

New to Debian (Or Linux in general)? Ask your questions here!

I disabled "compositor on startup" how to renable?

Postby davidbnd » 2017-09-24 10:54

How to reanble compositor on startup? Via terminal
davidbnd
 
Posts: 15
Joined: 2017-06-11 04:43

Re: I disabled "compositor on startup" how to renable?

Postby GarryRicketson » 2017-09-24 13:48

Wel, not knowing any details, like what OS,version , nor which compositor,....
not much to go on, but this does have some info:
How to re enable compositor on startup? Via terminal
first hit: https://wiki.archlinux.org/index.php/Compton

Quite often the things for arclinux can be applied to Debian and other
linux.

I am sure the OP all ready did that, but it would help if we knew exactly what
the OP has done, and what did not work,...
User avatar
GarryRicketson
 
Posts: 4816
Joined: 2015-01-20 22:16
Location: Durango, Mexico

Re: I disabled "compositor on startup" how to renable?

Postby davidbnd » 2017-09-24 15:16

I did this
"sudo apt-get install reinstall plasma-desktop plasma-desktop data sddm xorg xserver-xorg-core xserver-xorg-video-intel && sudo dpkg-reconfigure sddm"
then after login went to menu type compositor and enabled it on startup

thanks for help
davidbnd
 
Posts: 15
Joined: 2017-06-11 04:43


Return to Beginners Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

fashionable