Manually Flashplayer install in Chromium

Everything about X, Gnome, KDE, ... and everything running on it

Manually Flashplayer install in Chromium

Postby Joel » 2017-03-12 15:12

Hi, I'm trying to install adobe flash players, both papi and npapi. I using this paths:
Code: Select all
/usr/lib/mozilla/
/usr/lib/pepperflashplugin-nonfree/

Firefox passed
Opera passed
Chromium failed
In what other paths should I use in order Chromium picks it up.
Thanks
* PC: Intel Core 2 DUO E6550 @ 2.33 GHz with 2 GB RAM: Archlinux-32b w/ xfce4.
* Laptop: Intel Core 2 DUO T6600 @ 2.20 GHz with 4 GB RAM: ArchLinux-64b w/ xfce4.
User avatar
Joel
 
Posts: 215
Joined: 2007-11-16 14:29
Location: Tijuana, BC, México

Re: Manually Flashplayer install in Chromium

Postby phenest » 2017-03-12 20:16

Maybe...
Code: Select all
/usr/lib/chromium/plugins/
NEC Spirit 550 P4 3.8GHz HT - 2GB RAM - nVidia 7600GT - Pioneer BDR-209DBK
ASUS Sabertooth P67 i7 3770K - 32GB RAM - 2x nVidia 660GTX SLI'd
User avatar
phenest
 
Posts: 1571
Joined: 2010-03-09 09:38
Location: The Matrix

Re: Manually Flashplayer install in Chromium

Postby stevepusser » 2017-03-12 20:58

Yoy could try the flashplayer-chromium package from deb-multimedia, too.
The MX Linux repositories: Backports galore! If we don't have something, just ask and we'll try--we like challenges. New packages: Krita 3.3.2.1, Pale Moon 27.6.0, Audacity 2.2.0, mpv 0.27.0, Corebird 1.7.1, Firefox 57.0, SMPlayer 17.11.2
User avatar
stevepusser
 
Posts: 8938
Joined: 2009-10-06 05:53

Re: Manually Flashplayer install in Chromium

Postby sjukfan » 2017-03-13 22:03

In what way does it fail? What version of chromium? Since version 55 flash i disabled by default, have you enabled it?
Buster amd64, Core 2 Quad Q9550
Stretch amd64, Core 2 Quad Q9400
Sid ppc, PowerPC 7447a
Sid ppc64, PowerPC 970FX
User avatar
sjukfan
 
Posts: 369
Joined: 2010-03-01 19:39

Re: Manually Flashplayer install in Chromium

Postby Joel » 2017-03-15 03:12

Thanks, /usr/lib/chromium/plugins/ worked :)
* PC: Intel Core 2 DUO E6550 @ 2.33 GHz with 2 GB RAM: Archlinux-32b w/ xfce4.
* Laptop: Intel Core 2 DUO T6600 @ 2.20 GHz with 4 GB RAM: ArchLinux-64b w/ xfce4.
User avatar
Joel
 
Posts: 215
Joined: 2007-11-16 14:29
Location: Tijuana, BC, México


Return to Desktop & Multimedia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

fashionable