Installing KDE Plasma 5.10

Everything about X, Gnome, KDE, ... and everything running on it

Re: Installing KDE Plasma 5.10

Postby steve_v » 2017-11-06 18:41

bester69 wrote:I dont find the key, it must be somewhere
You'll need to grab it off the netrunner livecd, in /etc/apt/trusted.gpg. But this whole idea smells fishy if you ask me.
I tried installing plasma from that repo yesterday, it did not go well... I found no "netrunner-desktop" package, but I did find many, many conflicts.
That I apparently can't see their repo with a normal browser puts me off too.
steve_v
 
Posts: 502
Joined: 2012-10-06 05:31
Location: New Zealand

Re: Installing KDE Plasma 5.10

Postby L_V » 2017-11-06 18:58

I wonder why the gpg netrunner server key seems so confidential.
Last edited by L_V on 2017-11-07 11:33, edited 1 time in total.
L_V
 
Posts: 694
Joined: 2007-03-19 09:04

Re: Installing KDE Plasma 5.10

Postby sunrat » 2017-11-06 23:36

Buster has Plasma 5.10.5-2 now.
If you want to try it on Stretch, no-one will stop you. You know the deal, you get to keep all the pieces when it breaks. :wink:
“ computer users can be divided into 2 categories:
Those who have lost data
...and those who have not lost data YET ”
Remember to BACKUP!
User avatar
sunrat
 
Posts: 2036
Joined: 2006-08-29 09:12
Location: Melbourne, Australia

Re: Installing KDE Plasma 5.10

Postby L_V » 2017-11-07 06:47

I've been using Stretch about one year before it becomes "stable" (same for Wheezy & Jessie), and quite used to Debian for about let's say .. more than 13 years ?
It's a very long time I did not break anything without any solution (even don't remember).
Testing and SID currently have plasma 5.10, which probably means Buster will use plasma 5.10 when stable.
I already have Buster (+ very likely some pieces of SID) installed for some time on a separate partition (even on 2 PCs), and investigate (at least for test) how to have a future stable Buster basis with a bit more rolling plasma on it (> 5.11).
For example , Okular 4.16 in SID still uses qt4 libraries, and 4.17 (only in experimental) only qt5.
I try to prepare something without a mix of qt4 + qt5.
Once more, this is investigation for me, without any risk at all (currently on Stretch as daily desktop).

I've just launched Netrunner in live mode for the moment to see what it is.
A bit stuck for the moment with the netrunner "gpg server key" requested by apt { edit: solved }
L_V
 
Posts: 694
Joined: 2007-03-19 09:04

Previous

Return to Desktop & Multimedia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

fashionable