HP Folio 9470m - Dual external monitors

Getting your soundcard to work, using Debian on non-i386 hardware, etc

HP Folio 9470m - Dual external monitors

Postby ret » 2017-02-22 14:58

Aloha

I'm running Debian 9 Testing. I got two external monitors, one through displayport and the other through VGA. Which one that works depends on which one I plugin and configurate first, for the second one xrandr will complain with:

Code: Select all
~$ xrandr --output VGA-1 --auto --verbose
crtc 2:    1680x1050  59.95 +0+0 "VGA-1"
xrandr: Configure crtc 2 failed
crtc 0: disable
crtc 1: disable
crtc 2: disable
screen 0: revert
crtc 0: revert
crtc 1: revert
crtc 2: revert


If i unplug the one that works and wait for the computer to register it's gone, I can use the same command to activate the other screen without any problems.

Xrandr output
Screen 0: minimum 320 x 200, current 5440 x 1080, maximum 8192 x 8192
LVDS-1 connected primary 1600x900+0+0 (normal left inverted right x axis y axis) 310mm x 174mm
1600x900 60.04*+ 40.02
1440x900 59.89
1360x768 59.80 59.96
1152x864 60.00
1024x768 60.04 60.00
960x720 60.00
928x696 60.05
896x672 60.01
960x600 60.00
960x540 59.99
800x600 60.00 60.32 56.25
840x525 60.01 59.88
800x512 60.17
700x525 59.98
640x512 60.02
720x450 59.89
640x480 60.00 59.94
680x384 59.80 59.96
576x432 60.06
512x384 60.00
400x300 60.32 56.34
320x240 60.05
VGA-1 connected 1920x1080+1600+0 (normal left inverted right x axis y axis) 510mm x 287mm
1920x1080 60.00*+
1680x1050 59.95
1600x900 60.00
1280x1024 75.02 60.02
1440x900 59.89
1280x800 59.81
1152x864 75.00
1280x720 60.00
1024x768 75.03 70.07 60.00
832x624 74.55
800x600 72.19 75.00 60.32 56.25
640x480 75.00 72.81 66.67 59.94
720x400 70.08
HDMI-1 disconnected (normal left inverted right x axis y axis)
DP-1 disconnected (normal left inverted right x axis y axis)
HDMI-2 disconnected (normal left inverted right x axis y axis)
HDMI-3 connected 1920x1080+3520+0 (normal left inverted right x axis y axis) 510mm x 287mm
1920x1080 60.00*+ 50.00 59.94
1680x1050 59.88
1600x900 60.00
1280x1024 75.02 60.02
1440x900 59.90
1280x800 59.91
1152x864 75.00
1280x720 60.00 50.00 59.94
1024x768 75.03 70.07 60.00
832x624 74.55
800x600 72.19 75.00 60.32 56.25
720x576 50.00
720x480 60.00 59.94
640x480 75.00 72.81 66.67 60.00 59.94
720x400 70.08
DP-2 disconnected (normal left inverted right x axis y axis)
DP-3 disconnected (normal left inverted right x axis y axis)


Xorg log
http://pastebin.com/77Qnmva4

Anyone have any clue where to begin here? Worked under windows, tried with two DisplayPort cables instead of VGA (plus different monitor), tried uninstalling xserver-xorg-video-intel, tried installing it, tried running stable, probably tried a few things more.
ret
 
Posts: 1
Joined: 2017-02-22 14:38

Return to Hardware

Who is online

Users browsing this forum: sunrat and 2 guests

fashionable