Can't connect to any bluetooth device after pairing.

Getting your soundcard to work, using Debian on non-i386 hardware, etc

Can't connect to any bluetooth device after pairing.

Postby Semant1ka » 2017-07-03 08:44

Hello everybody,
I am struggling with yet another problem with bluetooth on Debian Jessie.
I have managed to enable bluetooth on my Asus Vivo PV VC60 nettop and now I can discover devices and pair to them, but after pairing I can't connect to any device.
In Gnome Bluetooth Manger GUI it looks like a connection with on\off switch disabled.
I've tried to use USB bluetooth adapter but result was the same, in addition to that I've tested different devices (with PIN authentication and without it).
I was not able to google anything relevant to my problem.

Code: Select all
[bluetooth]# pair 00:01:02:03:04:05
Attempting to pair with 00:01:02:03:04:05
[CHG] Device 00:01:02:03:04:05 Connected: yes
[CHG] Device 00:01:02:03:04:05 UUIDs:
   00001101-0000-1000-8000-00805f9b34fb
[CHG] Device 00:01:02:03:04:05 Paired: yes
Pairing successful
[CHG] Device 00:01:02:03:04:05 Connected: no
[bluetooth]# trust 00:01:02:03:04:05
[CHG] Device 00:01:02:03:04:05 Trusted: yes
Changing 00:01:02:03:04:05 trust succeeded
[bluetooth]# connect 00:01:02:03:04:05
Attempting to connect to 00:01:02:03:04:05
[CHG] Device 00:01:02:03:04:05 Connected: yes
[CHG] Device 00:01:02:03:04:05 RSSI: -65
Failed to connect: org.bluez.Error.NotAvailable
[CHG] Device 00:01:02:03:04:05 Connected: no
[bluetooth]#
Semant1ka
 
Posts: 3
Joined: 2017-06-09 16:14

Return to Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

fashionable