Some error messages during boot/startup

Getting your soundcard to work, using Debian on non-i386 hardware, etc

Some error messages during boot/startup

Postby Swedish_newbie » 2019-07-19 18:38

Can anyone please explain what this means? (see attached picture)
I installed the latest version of Debian (10) yesterday on a Dell Prestige 2900 server and these messages appear during server startup and it takes forever before I can log in.

I would like to try to fix the errors, if I know what they meant.
I don't know much about debian/linux so I am therefore grateful for all the help i can get to fix the errors, so that I can get a flawless and faster startup of the server.
Image
Swedish_newbie
 
Posts: 41
Joined: 2012-06-08 12:33
Location: Orebro, Sweden

Re: Some error messages during boot/startup

Postby ruwolf » 2019-07-19 18:55

Image is not loaded...
User avatar
ruwolf
 
Posts: 365
Joined: 2008-02-18 05:04
Location: Slovakia, Banovce nad Bebravou, Matice slovenskej 1260/4-7

Re: Some error messages during boot/startup

Postby Swedish_newbie » 2019-07-19 19:07

ruwolf wrote:Image is not loaded...

What do you mean?
Which image?

Do you mean my photo in the first post?
Here is a new link:
Image
Swedish_newbie
 
Posts: 41
Joined: 2012-06-08 12:33
Location: Orebro, Sweden

Re: Some error messages during boot/startup

Postby ruwolf » 2019-07-19 19:54

Yes, this photo, thank you for correction.
I would try to install non-free packages for firm-wares for radeon: firmware-amd-graphics
User avatar
ruwolf
 
Posts: 365
Joined: 2008-02-18 05:04
Location: Slovakia, Banovce nad Bebravou, Matice slovenskej 1260/4-7

Re: Some error messages during boot/startup

Postby Head_on_a_Stick » 2019-07-20 10:05

And enter the other error messages into a search engine to see if there are any solutions on the interweb.
User avatar
Head_on_a_Stick
 
Posts: 10364
Joined: 2014-06-01 17:46
Location: /dev/chair


Return to Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

fashionable