Does gdebi ( the gdebi-gtk GUI) work for anybody on Buster?

If none of the more specific forums is the right place to ask

Re: Does gdebi ( the gdebi-gtk GUI) work for anybody on Bust

Postby @ttila » 2019-08-30 19:10

It is a workaround: right click-->open with-->gdebi. Works for me :mrgreen:
User avatar
@ttila
 
Posts: 21
Joined: 2017-12-13 16:57

Re: Does gdebi ( the gdebi-gtk GUI) work for anybody on Bust

Postby NFT5 » 2019-08-31 02:11

Well, that's interesting. The exact opposite of what everybody else seems to have experienced.

Maybe you could share what you've done to make this work.
User avatar
NFT5
 
Posts: 324
Joined: 2014-10-10 11:38
Location: Canberra, Australia

Re: Does gdebi ( the gdebi-gtk GUI) work for anybody on Bust

Postby stevepusser » 2019-08-31 17:09

NFT5 wrote:Well, that's interesting. The exact opposite of what everybody else seems to have experienced.

Maybe you could share what you've done to make this work.


Probably just run Stretch... :P
The MX Linux repositories: Backports galore! If we don't have something, just ask and we'll try--we like challenges. New packages: Calibre 3.48.0, QMPlay2 19.09.03, wine-staging 4.16, Telegram-desktop 1.8.8, Pale Moon 28.7.1, Waterfox 56.2.14
User avatar
stevepusser
 
Posts: 11097
Joined: 2009-10-06 05:53

Re: Does gdebi ( the gdebi-gtk GUI) work for anybody on Bust

Postby zyga64 » 2019-09-10 07:54

This is what I did:

1. Created file 'gdebi-pkexec' in /usr/bin with following contents:
Code: Select all
pkexec gdebi-gtk $1

2. Modified /usr/share/applications/gdebi.desktop file (only line which starts with Exec=)
Code: Select all
Exec=gdebi-pkexec %f


Works fine :)
zyga64
 
Posts: 1
Joined: 2019-09-10 07:49

Re: Does gdebi ( the gdebi-gtk GUI) work for anybody on Bust

Postby @ttila » 2019-09-10 18:37

stevepusser wrote:
NFT5 wrote:Well, that's interesting. The exact opposite of what everybody else seems to have experienced.

Maybe you could share what you've done to make this work.


Probably just run Stretch... :P


No, i've always used testing and i never edited anything to get gdebi working!! i use lxqt
User avatar
@ttila
 
Posts: 21
Joined: 2017-12-13 16:57

Re: Does gdebi ( the gdebi-gtk GUI) work for anybody on Bust

Postby JeSuisFlaneur » 2019-09-17 17:22

I had to enter the OS (not User) password. Then it installed.
JeSuisFlaneur
 
Posts: 7
Joined: 2019-08-28 16:00

Previous

Return to General Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests

fashionable