No sound in quodlibet

Everything about X, Gnome, KDE, ... and everything running on it

No sound in quodlibet

Postby frabato » 2013-10-14 21:15

Hi all,

The error message is: GStreamer output pipeline could not be initialized. The pipeline might be invalid, or the device may be in use. Check the player preferences.

I've had this error before and if memory serves I just installed gstreamer0.10-alsa and all was fine but that's not working this time. In the output configuration the output pipeline field is blank. Can anyone point me in the right direction?

Thanks

Oh yes, debian sid 64 bit
frabato
 
Posts: 31
Joined: 2010-12-01 18:50

Re: No sound in quodlibet

Postby konfiguros » 2013-10-17 00:46

Try gstreamer1.0-alsa, Quod Libet uses GStreamer 1.0 since the 3.0 release
konfiguros
 
Posts: 119
Joined: 2008-11-08 19:49

Re: No sound in quodlibet

Postby alk » 2013-10-26 10:43

I had similar problem: after last update (testing) sound was "cracking". Fixed by installing gstreamer1.0-alsa.

But besides that, I find that quodlibet is far more slow when changing tracks. Any ideas?
Debian Testing (Jessie) - XFCE || Intel Q6600 @ 2.40GHz || 8 GB RAM || ATI HD3870
User avatar
alk
 
Posts: 12
Joined: 2011-05-22 13:38

Re: No sound in quodlibet

Postby usuariX » 2014-11-22 19:55

Hi,

I use debian jessie xfce 64 bit I installed gstreamer1.0-alsa (1.4.4-2) and now sounds. Works well.

Thanks konfiguros
usuariX
 
Posts: 1
Joined: 2014-11-22 19:34


Return to Desktop & Multimedia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

fashionable