Wifi works in install but not work after installing Debian10

Discussion about development of the Debian OS itself
Post Reply
Message
Author
dcapeletti
Posts: 12
Joined: 2020-09-06 17:23

Wifi works in install but not work after installing Debian10

#1 Post by dcapeletti »

Hi, I am currently using Debian 9 where my wifi works without problems. My wifi hardware is a board:

Code: Select all

02:00.0 Network controller: Qualcomm Atheros AR9287 Wireless Network Adapter (PCI-Express) (rev 01)
I have downloaded the iso https://cdimage.debian.org/debian-cd/cu ... etinst.iso and at the time of installation, the wifi board is recognized and I connect to the network without problems. But after finishing the installation, it is impossible to connect to the network. The hardware switches for power off and power on do not work.

I have made the query in this thread http://forums.debian.net/viewtopic.php?f=17&t=147269 but I did not get any satisfactory answer.

There was one answer which is changing "acpi=off" values in the /etc/default/grub file but although it allowed to solve the wifi problem, I was running out of cpu resources. Here is the query https://trisquel.info/es/forum/wifi-qua ... -debian-10

I hope you can help me to solve the problem. :wink:

Regards

arzgi
Posts: 793
Joined: 2008-02-21 17:03
Location: Finland
Been thanked: 2 times

Re: Wifi works in install but not work after installing Debi

#2 Post by arzgi »

Debiian Wiki is your friend.

https://wiki.debian.org/WiFi

Post Reply