[Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

Desktop Environments and Multimedia
Post Reply
Message
Author
User avatar
bester69
Posts: 1991
Joined: 2015-04-02 13:15
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

[Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#1 Post by bester69 »

HI,
My system:
- bullseye
- kernel 5.10.0-8-amd64 x86_64
- mpv 0.32.0
- youtube-dl (Im using python version: sudo pip3 install --upgrade youtube_dl)

Code: Select all

vainfo
libva info: VA-API version 1.10.0
libva info: Trying to open /usr/lib/x86_64-linux-gnu/dri/radeonsi_drv_video.so
libva info: Found init function __vaDriverInit_1_10
libva info: va_openDriver() returns 0
vainfo: VA-API version: 1.10 (libva 2.10.0)
vainfo: Driver version: Mesa Gallium driver 20.3.5 for AMD RAVEN (DRM 3.40.0, 5.10.0-8-amd64, LLVM 11.0.1)
vainfo: Supported profile and entrypoints
      VAProfileMPEG2Simple            : VAEntrypointVLD
      VAProfileMPEG2Main              : VAEntrypointVLD
      VAProfileVC1Simple              : VAEntrypointVLD
      VAProfileVC1Main                : VAEntrypointVLD
      VAProfileVC1Advanced            : VAEntrypointVLD
      VAProfileH264ConstrainedBaseline: VAEntrypointVLD
      VAProfileH264ConstrainedBaseline: VAEntrypointEncSlice
      VAProfileH264Main               : VAEntrypointVLD
      VAProfileH264Main               : VAEntrypointEncSlice
      VAProfileH264High               : VAEntrypointVLD
      VAProfileH264High               : VAEntrypointEncSlice
      VAProfileHEVCMain               : VAEntrypointVLD
      VAProfileHEVCMain               : VAEntrypointEncSlice
      VAProfileHEVCMain10             : VAEntrypointVLD
      VAProfileJPEGBaseline           : VAEntrypointVLD
      VAProfileVP9Profile0            : VAEntrypointVLD
      VAProfileVP9Profile2            : VAEntrypointVLD
      VAProfileNone                   : VAEntrypointVideoProc


I cant achieve smplayer and youtube-dl work properly since long (stretch and bullseye versions)...
at first, I thought It was something about my stretch specific installation.. but now,

after installing from zero and upgrading to bullseye.. and buy a new laptop.. i see I can reproduce same freeze problems with smplayer and youtube-dl :
smplayer freeze youtube videos from time to time, eventually under some specific conditions ... It was very strange cos, whenever I updated some smpalyer settings (apply) such as changing video output or hardware acceleration type, it usually got solved and video was able to reproduce without hangs..

I tried to find out where could be the trouble.. and I think I detected It had to be when opening Telegram (flatpak).. after using telegram for a while ; smplayer issue came back..
anyways after many changes and tests I think I found out a workaround of my own that appartlly got solved the trouble.:

My workaround that seems to work:
1- killall xdg-(flatpak portal process) when openning smplayer

Code: Select all

A=$(pidof bwrap)
if  [ -z "$A" ]
then
pkill xdg-
fi
2- Using: No Hardware decoding (hwdec=no)

If i use hwdec in smplayer or/and xdg flatpak process are running, then, smplayer freeze eventually youtube movies...

by the way, smplayer's flatpak version seems to work without this issue.


I think It might be something with plasma ,dbus and smplayer ..its like when flatpaks or other snap application runs something breaks dbus for smplayer.. its very weird cos i didnt find othere users are reporting it :?
Last edited by bester69 on 2021-10-13 22:45, edited 3 times in total.
bester69 wrote:You wont change my mind when I know Im right, Im not an ...

User avatar
bester69
Posts: 1991
Joined: 2015-04-02 13:15
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Re: smplayer and youtube-dl, freeze issues

#2 Post by bester69 »

YOUTUBe + SMPLAYER:
Tested configuration:

Usar vo =gpu/vaapi, hwdec=no (Ok always)
Usar vo =gpu, hwdec=vdpau –hwdec-codecs=all (OK most times)
-----
Usar vo=gpu/vaapi, hwdec=vaapi –hwdec-codecs=all NO
Usar vo=vaapi -hwdec=vdpau –hwdec-codecs=all NO
Usar vo =vaapi/gpu, hwdec=vaapi/vdpau NO


Image


------------------
In resume, not using hardware decoding (hwdec=no) (Always seems to work)
or using :vo=gpu hwdec=vdpau –hwdec-codecs=all (seems to work with most youtube vids)


killing all xdg- flatpak portal running process also seems to help preventing smplayer freeze youtube vids.

Code: Select all

A=$(pidof bwrap)
if  [ -z "$A" ]
then
pkill xdg-
fi
bester69 wrote:You wont change my mind when I know Im right, Im not an ...

Bulkley
Posts: 6194
Joined: 2006-02-11 18:35
Been thanked: 5 times

Re: [Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#3 Post by Bulkley »

Without addressing your issue specifically, videos can stress the system. I think Flatpak can also use up resources and stress older systems.

Whenever someone says freezes I immediately think hardware.

User avatar
bester69
Posts: 1991
Joined: 2015-04-02 13:15
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Re: [Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#4 Post by bester69 »

Bulkley wrote: 2021-10-04 23:12 Without addressing your issue specifically, videos can stress the system. I think Flatpak can also use up resources and stress older systems.

Whenever someone says freezes I immediately think hardware.
Its an issue only happends with youtube and smplayer...eventually some videos gets lag and pause inmediatlly, its not a cache problem, neither a resource problem as I got a new laptop.. seems to be something with hardware decoding and youtube-dl, when using hwdec=no problem seems dissapear... perhaps also, only happens with plasma.. I had same problem in Stretch with different hardware... tried to use different smplayer version but didnt work..

I resolved by disabling Video Hardware decoding in smplayer (hwdec=no)

Thanks for help
bester69 wrote:You wont change my mind when I know Im right, Im not an ...

User avatar
stevepusser
Posts: 12463
Joined: 2009-10-06 05:53
Has thanked: 13 times
Been thanked: 16 times

Re: [Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#5 Post by stevepusser »

What version of SMPlayer, and how did you install it? It hasn't been updated in Debian for some time.

You should get acceleration working first in just plain mpv before getting it working in SMPlayer. If it's only broken in streaming video, what codec is the streaming server providing? (smplayer log should tell you)
MX Linux packager and developer

User avatar
bester69
Posts: 1991
Joined: 2015-04-02 13:15
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Re: [Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#6 Post by bester69 »

stevepusser wrote: 2021-10-05 02:51 What version of SMPlayer, and how did you install it? It hasn't been updated in Debian for some time.

You should get acceleration working first in just plain mpv before getting it working in SMPlayer. If it's only broken in streaming video, what codec is the streaming server providing? (smplayer log should tell you)
Hi Steve,

Its not affecting streaming videos (didnt detect that in pages I used), only youtube streaming videos gets frozen.

i tried with smplayer bullseyes (20.6.0) and then I tried with a previous version to check if it was fixed (SMPlayer v. 19.10.2)
both versions reproduce same issue... flatpaks's smplayer version seems to work well with youtube vids... there seems to be something that doesn like it to youtube-dl plus smplayer plus plasma desktop... I think it starts when I open flatpaks or snaps (thought not sure).. when I update video settings (vo or hwdec) in smplayer and restart smplayer youtube vid is able to reproduce properly..




Thanks
bester69 wrote:You wont change my mind when I know Im right, Im not an ...

User avatar
bester69
Posts: 1991
Joined: 2015-04-02 13:15
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Re: [Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#7 Post by bester69 »

This Vid goes well
https://www.youtube.com/watch?v=hmRRAm0OGLU

This Vid gets lags and freeze
https://www.youtube.com/watch?v=-Qv7JwujNAA

the smplayer log is doing this with freezing vid

Code: Select all

20:14:33:443] MPVProcess::parseLine: buffering
[20:14:33:693] MPVProcess::parseLine: "Still buffering (buffer went from 68% -> 71%) [0.716967s]."
[20:14:33:694] MPVProcess::parseLine: buffering
[20:14:33:944] MPVProcess::parseLine: "Still buffering (buffer went from 71% -> 75%) [0.750334s]."
[20:14:33:944] MPVProcess::parseLine: buffering
[20:14:34:194] MPVProcess::parseLine: "Still buffering (buffer went from 75% -> 81%) [0.817067s]."
[20:14:34:195] MPVProcess::parseLine: buffering
[20:14:34:445] MPVProcess::parseLine: "Still buffering (buffer went from 81% -> 88%) [0.882358s]."
[20:14:34:445] MPVProcess::parseLine: buffering
[20:14:34:945] MPVProcess::parseLine: "Still buffering (buffer went from 88% -> 91%) [0.917168s]."
[20:14:34:945] MPVProcess::parseLine: buffering
[20:14:34:997] MPVProcess::parseLine: "End buffering (waited 4.250346 secs) [1.050634s]."
[20:14:34:997] MPVProcess::parseLine: audio_info_changed
[20:14:34:997] MPVProcess::parseLine: video_info_changed
[20:14:34:997] BaseGui::displayState: "Playing"
[20:14:34:997] MiniGui::togglePlayAction
[20:14:34:997] BaseGui::togglePlayAction
[20:14:34:997] Core::changeCurrentSec: mplayer reports that now it's playing
[20:14:34:997] MPVProcess::parseLine: "[vo/gpu/x11] Disabling screensaver."
[20:14:34:997] Core::initAudioTrack: num_items: 1 selected_id: 1
[20:14:34:997] Core::initAudioTrack: list of audios:
[20:14:34:997] Tracks::list: item 1: ID: 1 lang: 'spa' name: ''
[20:14:34:997] Core::initializeMenus
[20:14:34:997] BaseGui::initializeMenus
[20:14:34:998] BaseGui::updateBookmarks
[20:14:34:998] Core::updateWidgets
[20:14:34:998] BaseGuiPlus::updateWidgets
[20:14:34:998] BaseGui::updateWidgets
[20:14:34:998] PlayerID::Player: player_bin: "/usr/local/bin/mpv" filename: "mpv"
[20:14:34:998] Core::initAudioTrack: preferred audio track: 0 previous_selected_id: 1
[20:14:34:998] BaseGui::enableActionsOnPlaying
[20:14:34:998] Core::initAudioTrack: current_audio_id: 1
[20:14:34:998] Core::initVideoTrack: selected_id: 1
[20:14:34:998] Core::initializeMenus
[20:14:34:998] BaseGui::initializeMenus
[20:14:34:998] BaseGui::updateBookmarks
[20:14:34:998] Core::updateWidgets
[20:14:34:998] BaseGuiPlus::updateWidgets
[20:14:34:998] BaseGui::updateWidgets
[20:14:34:998] PlayerID::Player: player_bin: "/usr/local/bin/mpv" filename: "mpv"
[20:14:34:998] BaseGui::checkStayOnTop
[20:14:36:353] MPVProcess::parseLine: "Enter buffering (buffer went from 100% -> 10%) [0.104277s]."
[20:14:36:353] MPVProcess::parseLine: buffering
[20:14:36:353] BaseGui::displayState: "Unknown"
[20:14:36:353] MiniGui::togglePlayAction
[20:14:36:353] BaseGui::togglePlayAction
[20:14:36:354] BaseGui::checkStayOnTop
[20:14:36:363] MPVProcess::parseLine: "[vo/gpu/x11] Enabling screensaver."
[20:14:36:390] MPVProcess::parseLine: "Still buffering (buffer went from 10% -> 17%) [0.171011s]."
[20:14:36:403] MPVProcess::parseLine: buffering
[20:14:36:695] MPVProcess::parseLine: "Still buffering (buffer went from 17% -> 30%) [0.304478s]."
[20:14:36:695] MPVProcess::parseLine: buffering
[20:14:36:945] MPVProcess::parseLine: "Still buffering (buffer went from 30% -> 33%) [0.337844s]."
[20:14:36:945] MPVProcess::parseLine: buffering
[20:14:37:196] MPVProcess::parseLine: "Still buffering (buffer went from 33% -> 37%) [0.371211s]."
[20:14:37:196] MPVProcess::parseLine: buffering
[20:14:37:320] MPVProcess::parseLine: "Still buffering (buffer went from 37% -> 40%) [0.404578s]."
[20:14:37:320] MPVProcess::parseLine: "Still buffering (buffer went from 40% -> 44%) [0.441179s]."
[20:14:37:320] MPVProcess::parseLine: buffering
[20:14:37:696] MPVProcess::parseLine: "Still buffering (buffer went from 44% -> 48%) [0.481458s]."
[20:14:37:696] MPVProcess::parseLine: buffering
[20:14:37:946] MPVProcess::parseLine: "Still buffering (buffer went from 48% -> 58%) [0.581558s]."
[20:14:37:946] MPVProcess::parseLine: buffering
If I use –hwdec-codecs=all or remove acceleration (hwdec=no), there is no caching troubles with same vid :shock: ; this is happening with several vids, so seems to be with depending of codec and acceleration method is able to download well or caching
bester69 wrote:You wont change my mind when I know Im right, Im not an ...

User avatar
bester69
Posts: 1991
Joined: 2015-04-02 13:15
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Re: [Not Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#8 Post by bester69 »

doesnt work..
do you have same problem?.. perhaps I should reinstall debian.. I tried VLC and have same problem with some youtube vids,,, perhaps its something of youtube and youtube-dl

I will try with a livecd when i can
bester69 wrote:You wont change my mind when I know Im right, Im not an ...

User avatar
stevepusser
Posts: 12463
Joined: 2009-10-06 05:53
Has thanked: 13 times
Been thanked: 16 times

Re: [Not Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#9 Post by stevepusser »

By default, youtube serves up VP9 encoded video, for which your card doesn't have decoding hardware. There is probably some flag that'll tell youtube-dl to only download mp4 video, which I think is going to use the h.264 codec.

As always, you can test mpv on local vp9 webm and h.264 files to test this theory.
MX Linux packager and developer

User avatar
bester69
Posts: 1991
Joined: 2015-04-02 13:15
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Re: [Not Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#10 Post by bester69 »

stevepusser wrote: 2021-10-08 17:09 By default, youtube serves up VP9 encoded video, for which your card doesn't have decoding hardware. There is probably some flag that'll tell youtube-dl to only download mp4 video, which I think is going to use the h.264 codec.

As always, you can test mpv on local vp9 webm and h.264 files to test this theory.

you dont need hardware decoding, dont you? (can use hwdec=no)..unless youtube server doest provide good speed for not vp9 default streams which I understand would be the case according your theory

on local I didnt experienced any issue...
Ive been doing some research.. and I finally got to conclussion youtube is obfuscating bandwitch for youtube-dl.. I tried different youtube-dl versions and all of them download very slow some vids.. (65Kby/sg or so) just very slow to watch 720p without caching stops... tried with a Livecd distro and happens the same..

when I use: youtube-dl -f (for downloading)..a small 40Mb movies last around 5 minits to download.. to very down download speed
https://www.reddit.com/r/youtubedl/comm ... low_speed/
https://www.reddit.com/r/youtubedl/comm ... o_slow_my/

Then I installed red-app (youtube app) which use buil-in flash API and all hd vids works like a charm as happends the same in any browser i use.. So, this seems not to be a solution in client side.. we will have to wait whatever they might be doing on youtube servers, gets fixed soon.. and youtube-dl works as it should eventually soon..

I dont know if im in the truth..

Thanks Steve,
bester69 wrote:You wont change my mind when I know Im right, Im not an ...

User avatar
bester69
Posts: 1991
Joined: 2015-04-02 13:15
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Re: [Not Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#11 Post by bester69 »

stevepusser wrote: 2021-10-08 17:09 By default, youtube serves up VP9 encoded video, for which your card doesn't have decoding hardware. There is probably some flag that'll tell youtube-dl to only download mp4 video, which I think is going to use the h.264 codec.

As always, you can test mpv on local vp9 webm and h.264 files to test this theory.
DOes youtube-dl knows that? cos In this movie, youtube-dl is using as default h264 streams.:

youtube-dl -F https://www.youtube.com/watch?v=_gAcP2MDXaw
247 webm 1280x720 720p 1288k , webm_dash container, vp9@1288k, 30fps, video only, 80.02MiB
136 mp4 1280x720 720p 1791k , mp4_dash container, avc1.4d401f@1791k, 30fps, video only, 111.26MiB
398 mp4 1280x720 720p60 1905k , mp4_dash container, av01.0.08M.08@1905k, 60fps, video only, 118.34MiB
302 webm 1280x720 720p60 2116k , webm_dash container, vp9@2116k, 60fps, video only, 131.48MiB
298 mp4 1280x720 720p60 2807k , mp4_dash container, avc1.4d4020@2807k, 60fps, video only, 174.41MiB
399 mp4 1920x1080 1080p60 3483k , mp4_dash container, av01.0.09M.08@3483k, 60fps, video only, 216.39MiB
303 webm 1920x1080 1080p60 3659k , webm_dash container, vp9@3659k, 60fps, video only, 227.30MiB
299 mp4 1920x1080 1080p60 4950k , mp4_dash container, avc1.64002a@4950k, 60fps, video only, 307.52MiB
18 mp4 640x360 360p 699k , avc1.42001E, 30fps, mp4a.40.2 (44100Hz), 43.47MiB
22 mp4 1280x720 720p 2675k , avc1.64001F, 30fps, mp4a.40.2 (44100Hz) (best)
Ans this movie is one of those that I cant watch with youtube-dl and mpv/smplayer
bester69 wrote:You wont change my mind when I know Im right, Im not an ...

User avatar
bester69
Posts: 1991
Joined: 2015-04-02 13:15
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Re: [Not Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#12 Post by bester69 »

Updated youtube-dl to
youtube-dl --version
2021.10.10

Fixed problem..

Thanks.
bester69 wrote:You wont change my mind when I know Im right, Im not an ...

User avatar
stevepusser
Posts: 12463
Joined: 2009-10-06 05:53
Has thanked: 13 times
Been thanked: 16 times

Re: [Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#13 Post by stevepusser »

But you mean youtube-dlp, right? Not the deprecated and unmaintained youtube-dl, which is still stuck on 21.06.06...you can symlink the dlp file to the old youtube-dl, but I just built the latest SMPlayer 21.8.0.9999 development release, which offers a choice in its settings whether to get and use -dl or dlp.

The latest ClipGrab 3.9.7 also has switched to -dlp, as well as the git version of QMPlay2, so I'm also building those for MX. I haven't checked if there are any Debian bug reports for youtube-dl, or WHP package requests for the -dlp fork. Might have to try and package that myself...
MX Linux packager and developer

User avatar
bester69
Posts: 1991
Joined: 2015-04-02 13:15
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Re: [Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#14 Post by bester69 »

stevepusser wrote: 2021-10-15 17:17 But you mean youtube-dlp, right? Not the deprecated and unmaintained youtube-dl, which is still stuck on 21.06.06...you can symlink the dlp file to the old youtube-dl, but I just built the latest SMPlayer 21.8.0.9999 development release, which offers a choice in its settings whether to get and use -dl or dlp.

The latest ClipGrab 3.9.7 also has switched to -dlp, as well as the git version of QMPlay2, so I'm also building those for MX. I haven't checked if there are any Debian bug reports for youtube-dl, or WHP package requests for the -dlp fork. Might have to try and package that myself...
lol, didnt realise that.. yes, im using that by accident.. i was editing my update script for updating youtube-dl which symlink all versions..and by the way, didnt know it has beedn deprecated..

I added that new version and was using it..., I think to remember i tried several youtube-dl ancient versions and got same issues
update-youtube-dl.sh
sudo pip3 install --upgrade youtube_dl
#Fork de youtube-dl , trae últimas mejoras, muy actualizado
#sudo pip3 install --upgrade youtube-dlc
sudo pip3 install --upgrade yt-dlp

sudo mv /usr/local/bin/youtube-dl /usr/local/bin/youtube-dl.lnk

# Cambiar orden para coger uno u otro
sudo ln -sf /usr/local/bin/youtube-dl.lnk /usr/bin/youtube-dl
sudo ln -sf /usr/local/bin/yt-dlp /usr/bin/youtube-dl
#sudo ln -sf /usr/local/bin/youtube-dlc /usr/bin/youtube-dl

# Repara youtube error con cache
youtube-dl -v --rm-cache-dir
sleep 1
youtube-dl --version
good to know youtube-dl has beed deprecated..
bester69 wrote:You wont change my mind when I know Im right, Im not an ...

User avatar
stevepusser
Posts: 12463
Joined: 2009-10-06 05:53
Has thanked: 13 times
Been thanked: 16 times

Re: [Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#15 Post by stevepusser »

Well, Debian has yet to catch up with it. I have to see if youtube-dlp can just be dropped into Debian's youtube-dl build setup, or would require some actual hard work on my part.

The various MX smplayer packages are built on generic Debians, though...mx17=stretch, mx19=buster, mx21=bullseye, so can be installed from the debs on the matching Debian.

http://mxrepo.com/mx/repo/pool/main/s/smplayer/

Hey, right now MX is the only distro with the latest 21.8.0.9999 release: https://repology.org/project/smplayer/versions
MX Linux packager and developer

NorthEast
Posts: 27
Joined: 2018-11-18 04:35

Re: [Fixed] smplayer and youtube-dl, freeze issues

#16 Post by NorthEast »

Here is a comparison of youtube-dl and yt-dlp.
Here is youtube-dl, the 2021.06.06-1 version:

Code: Select all

[north@owl ~]$ youtube-dl https://www.youtube.com/watch?v=6Dk8s0F2gow
[youtube] 6Dk8s0F2gow: Downloading webpage
[youtube] 6Dk8s0F2gow: Downloading MPD manifest
WARNING: Requested formats are incompatible for merge and will be merged into mkv.
[download] Destination: Getting Command-Line Arguments in C-6Dk8s0F2gow.f137.mp4
[download] 100% of 27.49MiB in 06:53
[download] Destination: Getting Command-Line Arguments in C-6Dk8s0F2gow.f251.webm
[download] 100% of 4.02MiB in 01:00
[ffmpeg] Merging formats into "Getting Command-Line Arguments in C-6Dk8s0F2gow.mkv"
Deleting original file Getting Command-Line Arguments in C-6Dk8s0F2gow.f137.mp4 (pass -k to keep)
Deleting original file Getting Command-Line Arguments in C-6Dk8s0F2gow.f251.webm (pass -k to keep)
Here is yt-dlp. the 2021.10.10 version:

Code: Select all

[north@owl ~]$ yt-dlp.sh https://www.youtube.com/watch?v=6Dk8s0F2gow
[youtube] 6Dk8s0F2gow: Downloading webpage
[youtube] 6Dk8s0F2gow: Downloading android player API JSON
[youtube] 6Dk8s0F2gow: Downloading MPD manifest
[youtube] 6Dk8s0F2gow: Downloading MPD manifest
[info] 6Dk8s0F2gow: Downloading 1 format(s): 248+251
[download] Destination: Getting Command-Line Arguments in C [6Dk8s0F2gow].f248.webm
[download] 100% of 15.83MiB in 03:59                 
[download] Destination: Getting Command-Line Arguments in C [6Dk8s0F2gow].f251.webm
[download] 100% of 4.02MiB in 00:00                 
[Merger] Merging formats into "Getting Command-Line Arguments in C [6Dk8s0F2gow].webm"
Deleting original file Getting Command-Line Arguments in C [6Dk8s0F2gow].f251.webm (pass -k to keep)
Deleting original file Getting Command-Line Arguments in C [6Dk8s0F2gow].f248.webm (pass -k to keep)
The difference in download sizes is apparent from the outputs which would also explain the time differences. It's not clear that one is faster than the other, rather, one takes less time than the other because it downloads less.

I've watched the downloaded videos of both programs and they are not significantly different for me.

Post Reply